Komplett Bank

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

När du upptäcker Komplett Bank på nätet, så kommer detta betyda att du funnit en mycket bra norsk bank. Här kommer även de att arbeta på den svenska lånemarknaden. Detta betyder att du som behöver låna pengar allt kommer att kunna göra ett bra val i Komplett Bank.

Naturligtvis behöver du aldrig oroa dig om säkerheten när det gäller att låna hos en norsk bank. I och med att de erbjuder sina tjänster på den svenska lånemarknaden, så betyder detta automatiskt att de godkänts av konsumentverket och den svenska Finansinspektionen.

När du har ett behov som sträcker sig lite längre än till bara ett smslån eller ett traditionellt snabblån, så kommer Komplett Bank att kunna erbjuda dig ett flexibelt lån mellan 10 000 till 500 000 kr.

Fördelar

 • Möjligheten att låna upp till 500 000 kronor utan säkerhet
 • Kreditlån med flexibel återbetalning
 • Utöka ditt lån inom den beviljade ramen när du vill

Nackdelar

 • Erbjuder inte lån till personer med betalningsanmärkningar
 • Använder sig av UC för kreditprövning

Ränteexempel

Nedan är ett representativt exempel på en lånekostnad från långivaren:

Belopp: 140 000 kr

Löptid: 5 år

Nominell ränta: 11,9 %

Uppläggningsavgift: 495 kr

Effektiv ränta: 13,30 %

Månadskostnad: 3 153 kr/mån

Totalt att betala: 182 246 kr

Lånekostnad: 42 246 kr

Grundkrav för att beviljas lån

När ett så bra och flexibelt lån erbjuds, så kommer naturligtvis vissa krav ställas på alla som vill ansöka om ett lån hos Komplett Bank. Dessa är följande:

 • Du måste vara minst 20 år fyllda
 • Du är folkbokförd i Sverige
 • Du får inte ha något aktivt skuldsaldo eller några betalningsanmärkningar hos Kronofogden

När det gäller din lägsta taxerade inkomst, så kommer Komplett Bank att ha ganska så höga krav på detta. Här måste du som vill låna pengar ha en taxerad inkomst från tjänst eller pension på minst 120000 kronor.

Efter att du uppfyller alla dessa grundkrav, kommer en UC att tas för att din ansökan sedan ska kunna genomgå en individuell kreditprövning. Här använder sig Komplett Bank även av ett internt scoringsystem som i slutändan kommer att fastställa den betalningsförmåga du har och vilket lånebelopp du anses kunna beviljas.

Så lånar du hos Komplett Bank

När du sett över grundkraven och vet att du uppfyller dessa, så kommer du ansöka om ditt flexible lån via deras ansökningsformulär online. Efter ansökan kommer du att få ett direkt svar, samt att en låneoffert kommer att skickas ut till din angivna e-postadress.

Din låneoffert är inte bindande innan du signerat den, vilket gör att du som vill alltid kan ändra dig. Efter att du godkänt det beviljade lånet och skickat in offerten, kommer ditt lån att betalas ut.

Utbetalningar kommer att kunna utföras under bankens öppettider. Här är det stängt på lördagar och söndagar samt på alla andra röda helgdagar.

Flexibel återbetalning

Hos Komplett Bank kommer du som låntagare att avgöra hur snabbt du vill betala tillbaka ditt lån. Naturligtvis är det så att ditt lånade belopp till slut måste återbetalas till fullo. Dock kommer Komplett Bank varje månad att sända ut ett lägsta belopp som måste betalas, medan du bestämmer fritt om du vill göra en större avbetalning.

Öppettider och Support

Som redan nämts kommer Komplett Bank att vara öppen på et traditionell banksätt. Här handlar detta om vardagar.

Öppettider hos Komplett Bank är måndagar till fredagar mellan klockan 09.00-16.00. Alla lördagar och söndagar samt övriga helgdagar är denna bank stängd. Du som vill kan naturligtvis skicka en ansökan precis när som helst, men du får vänta med utbetalning tills Komplett bank öppnar.

Du kontaktar komplett Bank via:

E-post: kundservice@komplettbank.se

Telefon: 08 403 096 00

Välkommen att ansöka om ditt nästa banklån hos Komplett Bank.

Villkor

 • Man ska ha fyllt 20 år för att ansöka om lån
 • Man ska vara svensk medborgare och folkbokförd i Sverige
 • Låneansökaren ska ha en stadig, deklarerad inkomst. Det finns inget inkomstkrav angett utan en individuell bedömning görs av varje sökare
 • Som låneansökare får man inte ha några betalningsanmärkningar och inte heller något skuldkonto hos Kronofogden
 • Man måste månadsvis återbetala den ränta och de avgifter som tillkommer till lånet

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden