Rabatt på lån i jultider

Av: Emil Jansson Publicerat: december 12, 2014

Om du har det knapert, och känner att du behöver låna pengar till jul, finns ett par långivare inom smslån som har attraktiva kampanjer under december. I det här blogginlägget presenterar vi Viaconto och Trustbuddy. Hos dessa två aktörer kan du låna utan ränta och avgifter alternativt låna till rabatt under december månad. Om du behöver låna pengar till julens utgifter väljer du med fördel någon av dessa långivare framför någon av de många andra aktörerna inom smslån.

Även om det är förmånligt att ta ett smslån hos dessa aktörer just nu gäller som vanligt att du ska undvika att låna för mycket. I tillägg måste du vara på det klara med att du kan betala tillbaka lånet i rätt tid.

Viaconto – låna 1000 kr utan kostnad i 30 dagar

Viaconto, som är en välrenommerad långivare inom snabblån, har under december en kampanj genom vilken du kan låna 500 kr eller 1000 kr under 30 dagar helt utan ränta och avgifter. Lånar du mer än så får du betala en kostnad för ditt lån.

Viaconto specialiserar sig på flexibla smslån. Vad det handlar om är bland annat att du enkelt kan förlänga ditt lån med 7, 14 eller 30 dagar. En annan konkurrensfördel är att du för högre lånebelopp (du kan låna upp till 10 000 kr hos Viaconto) kan välja att återbetala ditt lån i två eller tre delar.

Trustbuddy – låna kostnadsfritt i 14 dagar

Trustbuddy erbjuder just nu lånekunder att låna mellan 2500-10 000 kr gratis i upp till 14 dagar. Ingen administrationskostnad tillkommer, inte heller någon räntekostnad. Förutsättningen för att lånet ska vara kostnadsfritt är att återbetalningen kommer Trustbuddy tillhanda inom 14 dagar. Om du blir sen med återbetalningen (inom 30 dagar) tillkommer en räntekostnad. Den är dock fast och uppgår till 2% av lånebeloppet. Lånar du till exempel 4000 kr blir kostnaden för lånet 80 kr.

Sammanfattningsvis:
Lån som återbetalas inom 14 dagar löper utan kostnader
För lån som betalas inom 30 dagar tar Trustbuddy ut en avgift på 2%

Trustbuddy är en lite udda fågel bland långivare inom smslån. De pengar man lånar ut är nämligen de som privatpersoner har satt in. Genom denna affärsmodell kan Trustbuddy låna ut pengar till förhållandevis låga kostnader (även när det inte är julkampanj!).

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden