Låna 3000 kr

Plötsligt en sen kväll precis innan löning går en tand sönder som måste fixas direkt. Om du inte har en buffert eller av andra anledningar inte får löst pengarna med kort varsel kan ett lån på 3000 kr snabbt vara en lösning. Du bör dock ha utrymme att betala tillbaka hela lånet vid nästa lön för att undvika dyra lånekostnader.

Jämför snabblån direkt

Det är aldrig en bra idé att använda snabba lån på mindre summor som dessa när det handlar om ren konsumtion som att köpa en tröja eller en ny mobil. Däremot kan det vara en lösning när bilen går sönder eller du står med en ovälkommen faktura från tandläkaren. Då kan du använda dig av ett lån på 3000 kr.

När du tar mindre lån behöver du vara säker på att du får in pengar innan löptider går ut. Det kan annars bli väldigt dyrt att förlänga det. Ännu värre blir det om du inte kan betala och får straffavgifter. Dessutom riskerar du betalningsanmärkningar om du inte kan betala.

Låna liknande belopp:

Låna 3000 kr med betalningsanmärkning

Om du redan har en betalningsanmärkning kan du låna 3000 kr trots anmärkningen. Många långivare beviljar lån om du har betalningsanmärkningar äldre än 6 månader. De finns även möjlighet att få låna 3000 kr utan inkomst. Detta beror på att kreditgivaren ser din aktuella ekonomiska situation och inte hur det sett ut förr. De beräknar hur mycket du kommer ha kvar att leva på och tar sedan beslut om du får låna.

Om du redan har flera ansökningar eller betalningsanmärkningar är det av yttersta vikt att du försöker bevara och höja din kreditvärdighet. Du kan därför ta ett snabblån utan UC på 3000 kr vilket kommer göra att kreditvärdigheten behålls. Det är ännu viktigare om du i framtiden planerar att köpa hus och då ta ett större lån.

Hos oss kan du smidigt jämföra långivare och se vilka som passar dig bäst. Det är inte enbart räntan som du behöver se över. Många långivare erbjuder mindre lån räntefritt under en kortare löptid. Glöm dock inte att undersöka vilka deras fasta avgifter är som uppläggningsavgiften eller kostnaden för avin varje månad.

Jämför snabblån direkt